1000 грн за вакцинацію почав виплачувати українцям “ПриватБанк”

1000 гривень за вакцинацію “ПриватБанк” нарешті почав виплачувати своїм клієнтам. Це сталось аж на 6-ий день після офіційного початку виплат. Нагадаємо, виплати розпочались на День святого Миколая, 19 грудня. А починаючи із 13 грудня гроші за вакцинацію видавали у тестовому режимі.

Про те, що “ПриватБанк” почав виплачувати 1000 грн завакцинацію, розповів прессекретар банку Олег Серга. За його словами, наразі картку для отримання виплати отримали вже 3 млн клієнтів “ПриватБанку”.

“ПриватБанк розпочав виплати державної допомоги єПідтримка своїм клієнтам, які оформили у Приват24 спеціальну цифрову картку та подали заявку в Дії”, – йдеться в повідомленні.

Наразі картки для отримання “тисячі Зеленського за вакцинацію” відкрили майже 6 мільйонів Українців. У цьому запевняє прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, куди витратити 1000 грн за вакцинацію українці добре знають. “Загалом українці вже витратили 210 млн грн – переважно на книги, кіно, театр та залізничні квитки”, – заявив Шмигаль.