Українська молодіжна поступилася одноліткам з Ізраїлю

У середу, 29 лютого, другий склад молодіжної збірної України (U-21) провів товариський матч з однолітками з Ізраїлю. Підопічні Геннадія Литовченка були розгромлені суперником з рахунком 0:5.

Рахунок у матчі був відкритий на 17-ій хвилині. Скориставшись неузгодженістю захисників Синьо-жовтих, господарі розіграли нехитру комбінацію, яку завершив Ор Баруш.

Подальші спроби гостей перевести гру на чужу половину поля марними не були, але створити хоча б один голевий момент у відповідь підопічним Геннадія Литовченка не вдалося. Найбільш небезпечними були постріли здалека Олександра Нойка і Євгенія Макаренка. Зате ізраїльтяни до перерви організували ще один гол – в результаті контратаки на нашого голкіпера-дебютанта Олександра Ільющенка вийшли відразу двоє суперників, і Сінтаєху Саллаліх спокійно скористався своїм шансом.

А на 58-ій хвилині господарі довели рахунок до великого. Оборона української команди знову діяла не найкращим чином, коли з лівого флангу ізраїльтяни вивели на завершальний удар Моанеса Дабур. Як, втім, і на 73-ій – захисники у жовтій формі зачаровано спостерігали за розіграною як по нотах голевою комбінацією, яка увінчалася голом Омера Вереда.

Ізраїль (молодіжна) – Україна (молодіжна) – 4:0 (2:0).

Голи: Баруш (17), Саллаліх (34), Дабур (68), Веред (73)