Рейтинг букмекерів та його застосування

Які букмекерські контори можна порадити гравцям? Складений рейтинг БК допоможе підібрати майданчик для ставок на спорт за власними уподобаннями. Яка програма підходить для запуску подібних розваг на мобільних пристроях?

Рейтинг букмекерів та додаток

Зараз користувачі активно шукають букмекерів із програмами для мобільних пристроїв. Попит на беттинг з телефонів постійно зростає, тому контори просто не можуть ігнорувати цей напрямок. У рейтингу букмекерських компаній відображено всі аспекти оцінки БК. Особливий акцент зроблено на додатках, які надаються гравцям.

Про рейтинг

Рейтинг БК складається з метою допомогти користувачам підібрати для себе беттингову компанію. Щоб дати заслужену оцінку, експерти враховують такі критерії:

Легальність. Під цей параметр підпадають ліцензії компаній. Нелегальні букмекери, які ведуть свою діяльність без спеціального дозволу, не можуть потрапити до списку. А ось наявність відразу кількох ліцензій додає очки конторі;

Репутація. У цьому критерії враховується тривалість роботи на ринку та відгуки активних гравців;

Маржа. Якщо БК закладає низьку маржу, це надає клієнтам високі коефіцієнти. Вигідні котирування дають змогу більше заробляти гравцям на дистанції;

Лінія. Крім коефіцієнтів, важливим аспектом є опрацьованість лінії та її розпис. Чим більше подій та результатів пропонується клієнтам, тим краще.

Програми

Окремим пунктом у цій таблиці виділяється додаток. Букмекерська контора повинна надавати софт для різних операційних систем, що включає весь функціонал ресурсу. Крім програми для Android, БК надає софт і на iOS.

Наприклад, на сторінці meta.ua/bookmakers/1xbet/android/ розглянуто додаток від букмекера 1хбет. Експерти ресурсу Мета детально описали характеристики мобільного додатку, можливості на системі Андроїд та отримання бонусів через додаток.