Хей: Чісорі варто перевірити голову, там у нього проблеми

Екс-чемпіон у надважкій вазі за версією WBA Девід Хей, який 18 лютого в Мюнхені влаштував бійку зі своїм співвітчизником супертяжем Дереком Чічорой заявив, що не шкодує про свій вчинок і вважає його правильним, повідомляють іноземні ЗМІ.

“Я не збираюся вибачатися перед Чісорою за те, що я зробив. Вважаю, що я був абсолютно правий, оскільки захищав себе – це я робитиму у будь-який день тижня, у будь-який час доби і у будь-якому місці”, – сказав боксерю

Спортсмен додав: “Дерек поліз йому в обличчя, і що я повинен був робити? Я просто узяв і припинив усі наміри Чісори в мою сторону”.

“Чісорі потрібно перевірити голову – з нею явно є проблеми, коли Дерек злиться. Єдине, я можу вибачитися за публічну нефахову поведінку”, – сказав Хей.

Нагадаємо,18 лютого німецька поліція сім годин допитувала британського боксера-важкоатлета Дерека Чісору, затриманого через бійку, яку він і інший британський боксер Девід Хей влаштували на прес-конференції.

Тим часом, як повідомляв УНН, брати Клички оголосили, що не мають наміру більше зустрічатися з британськими боксерами, “оскільки британці хами” і занадто слабкі для них.

Джерело: УНН