Чемпіон Пхенчхана-2018: з організації Олімпіади до китайців немає питань

Український фрістайліст Олександр Абраменко, який став олімпійським чемпіоном у Пхенчхані-2018, поділився враженнями від організації Зимових Ігор у Пекіні.

За словами Абраменка, проблем з організацією Ігор у китайців немає. Як наголошує спортсмен, все чітко та організовано – вони добре попрацювали, тобто взагалі без зауважень.

Нагадаємо, зимові Олімпійські Ігри розпочалися 4 лютого і будуть тривати до 20 лютого. Прочитати актуальні новини з Пекіну, а також прогнози на Ігри можна на порталі Bookmaker Ratings.

Опинившись в аеропорту, українці швидко пройшли тестування, дочекалися результатів, а потім спортсменів повезли на автобусі у селище, яке знаходиться за 180 кілометрів від Пекіна. Абраменко зазначив, що все було організовано дуже швидко.

Як тільки приїхали, українці були приголомшені – була дуже мінусова температура у селищі, приблизно мінус 20. При цьому в Пекіні було мінус 8, хоча відстань до тренувального табору всього 180 кілометрів.

Абраменко зазначив, що спортсмени тут перебувають на висоті десь до двох тисяч. Тобто, за висотою це абсолютно нормальна, не чутлива для них температура. Олександр розповів, що колись команда тренувалась теж у Штатах у Солт-Лейку і там висота була десь така сама.