Суперник Кличка: Титули Віталія нічого не варті – у мене перевага в швидкості, а швидкість вбиває

Британський суперважковаговик Дерек Чісора не втомлюється переконувати публіку в своїй здатності впоратися з Чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком.

Чісора визнає важливу роль братів Кличків у сучасному боксі, але вважає їх пересічними боксерами: “Не стану заперечувати, що брати роблять багато доброго для спорту, але з точки зору боксу вони мало цікаві вболівальникам. Їхні виступи добре продаються в Німеччині, але не думаю, що точно так само буде у будь-якій іншій країні”, – говорить він.

“У Кличка є всі титули, але чого вони коштують? Та нічого, якщо ти не завоював їх у Лас-Вегасі. Віталій та Володимир вбивають спорт, який я люблю, і люди втомилися від їхнього нудного боксу”, – підкреслив британець.

“На мене чекає зустріч з кращим з братів, і мій стиль допоможе мені досягти перемоги. Якщо Кличко не буде падати після моїх ударів, я буду продовжувати працювати. Я не стану гнатися за нокаутом, а просто перероблю цього хлопця. До середини бою він почне втомлюватися , і у восьмому раунді я його нокаутую. У мене перевага в швидкості, а швидкість вбиває. Віталій вперше повною мірою відчує свій поважний вік”, – пообіцяв боксер.

Нагадаємо, що поєдинок Віталія Кличка і британця Дерека Чісори відбудеться в Мюнхені 18 лютого, і вже зараз відомо, що на ньому буде аншлаг.

Раніше повідомлялося, що Кличко завершив підготовку до бою з Чісорою.

Відзначимо, Леннокс Льюїс вважає, що Віталій Кличко серйозно ризикує.

Сам же Кличко заявив, що саме він змусив Льюїса піти на пенсію.

Також Віталій Кличко зізнався, що переконував Володимира закінчити кар’єру, через що у них з братом був справжній конфлікт.

Пізніше Віталій розповів, що мама, дружина і брат не вірили в успішність його повернення в бокс.

Додамо, Володимир Кличко закликав Хея вийти на бій з Віталієм, тому що люди вже сміються над Девідом.

За матеріалами: vringe.com