Минай зіграв у нічию із Чорноморцем

Зіграли у нічию: "Минай" втратив перевагу у два м'ячі над "Чорноморцем"

У цьому матчі дуже важливо було взяти три очки.

Гра була важкою для обидвох команд. Вже на старті одеський “Чорноморець” провів декілька небезпечних контратак, на що згодом відповіли і наші футболісти.

В середині першого тайму справжнім героєм вийшов наш голкіпер Кучер, який двічі врятував “Минай” від взяття воріт. Спочатку Данило кинувся на удар гравця “Чорноморця” і відбив його головою, а за декілька секунд вже виносив “шкіряного” ногами з лінії воріт.

На 41-хвилині Коваленко зробив навісну передачу на Вишневського. Олег відчув на собі дотик від одеського гравця і впав на газон. Арбітр призначає пенальті. Дуже хороша відповідь на усі моменти від гостей. Селезньов був на заміні, то ж 11-метровий пробив Байдал – 1:0.

Другий тайм взагалі для закарпатців почався з позитиву. Хахльов пасом на хід знайшов Вишневського, той майстерно прокинув собі м’яч повз захисника і вийшовши на побачення з голкіпером відзначається вдруге – 2:0.

Але на 56-хвилині гості один гол відіграли, а на 63-ій зрівняли рахунок. Зробили це гравці Ваната та Авагімян з допомоги Гіо Циташвілі. Саме Циташвілі дуже часто псував нерви нашим захисникам.

Під завершення виривати перемогу могли обидві команди. Але не судилося. У підсумку бойова нічия.